Други рођендан

претходна белешка:
Статистике за фебруар...

следећа белешка:
Статистике за март

24 Jun 2010 18:32

Март је опет ту, и ми опет славимо рођендан — 5. марта напунили смо две године постојања, период у коме смо покушали да покажемо да , како је то проф. Радић рекао историја није окамењена љуштура саздана од чињеница и датума, битака и владара, идеологије и религије већ да у сенци побројаних категорија неретко остаје скривен живот који је струјао, као и људи који су постојали, људи са својим манама и врлинама, па који, у најбољем случају, остају сведени на бројке или заогрнути синтагмом "ћутећа већина".

Од кад смо последњи пут славили рођендан, удвостручили смо број чланака, увели смо кратке чланке у којима су обједињене анегдоте и слике, променили смо барем два пута изглед, утростручили смо посету — у току 2009. године имали смо 372% више посетилаца него у току 2008, а број отворених страница се попео за 364%. Добили смо гомилу нових препоручених чланака, занимљивих прича нових и интересантних слика. У новембру смо отворили страницу на Фејсбуку, и за само четири месеца, стекли смо скоро 900 обожавалаца. Сад, можда није ништа у поређењу с неким другим групама, али ако и није најбројнија, свакако је једна од најквалитетнијих група због чега смо заиста веома поносни.

Драги посетиоци, позивамо још једном да нам пишете о својим утисцима, као и да нам дате предлоге о темама о којима бисте волели да читате на страницама наше Библиотеке. Такође вас од свег срца позивамо и да нам се придружите и да и ви нешто напишете, јер што нас је више, Библиотека ће бити боља. Такође бисмо желели да се захвалимо Викидоту и његовим члановима без чије сарадње и несебичне помоћи Библиотека не би била ово што јесте данас.

Због промене начина вођења дневника, свe белешке унете пре 24. јуна 2010. су премештене, тако да датум ове белешке показује датум кад је белешка премештена, а не кад је унета. Реални датум ове белешке је 1. април 2010.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported