Статистике за март

претходна белешка:
Други рођендан

следећа белешка:
Статистике за април

24 Jun 2010 18:34

Током марта Историјска библиотека је имала 9.885 посета током којих је отворено 21.947 страница. У односу на претходни месец број посетилаца је скочио за 24,89% а број учитаних страница је пао за 8,07%. Током марта смо добили девет нових чланака и то су:

  1. Александар Соловјев
  2. Бранко Петрановић
  3. Никола Вучо
  4. Војислав Вучковић
  5. Димитрије Давидовић
  6. Душан Кашић
  7. Ђоко Слијепчевић
  8. Петар Јовановић Видак
  9. Драгослав Страњаковић

међу новонаписаним чланцима налази се и један нови препоручени чланак о српском новинару, публицисти и државнику Димитрију Давидовићу. Најчитанији чланак у марту био је чланак о светом Сави док је најчитанији кратак чланак Љубав мења законе. На фејсбуку смо током марта достигли број од 1000 фанова. Историјска библиотека је такође отворила нову страницу, Књижару, у којој можете наћи одабране квалитетне наслове о различитим историјским темама са сајта Амазон.

Због промене начина вођења дневника, свe белешке унете пре 24. јуна 2010. су премештене, тако да датум ове белешке показује датум кад је белешка премештена, а не кад је унета. Реални датум ове белешке је 2. април 2010.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported