Статистике за новембар

претходна белешка:
Статистике за октобар

следећа белешка:
Статистике за децембар

04 Dec 2010 15:22

Нећемо погрешити ако новембар оценимо као месец стагнације за Историјску библиотеку. Што се тиче броја посета током новембра наш сајт је био посећен укупно 9.369 пута и отворено је укупно 27.179 страница. Тако је број посета опао у односу на претходни месец за 0,33% док је број учитаних страница такође мањи у односу на октобар и то за чак 3,49%. Као најслабији тренд уочавамо пад времена проведеног на сајту по посети а он износи нешто преко 10%. Најчитанији чланак током новембра био је онај о Старој српској књижевности док је најчитанији кратак чланак онај о легендарној биографији Марка Краљевића у српском народном предању. Како смо привремено прекинули избор за анегдоту недеље читаност анегдота је забележила благи пад у односу на претходни месец. Избор за анегдоту недеље ћемо ускоро поново покренути на нашој Фејсбук страници. Током новембра смо добили свега два нова чланка и неколико анегдота:

  1. Трпимир
  2. Талија (књижевни алманах)

Настојаћемо да овог месеца будемо вреднији и обогатимо Библиотеку новим, интересантним текстовима. И поред помало суморних статистика охрабрење и подстрек су нам наши читаоци чији број на нашој Фејсбук страници константно расте и којих тренутно има 4.251.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported