Статистике за фебруар

следећа белешка:
Трећи рођендан...

01 Mar 2011 18:48

Током фебруара Историјска библиотека је имала 10.616 посета током којих је учитано укупно 30.753. Није зачуђујуће што смо током фебруара имали мање посета него претходног месеца, јер је јануар био изузетно добар месец по посећености а и фебруар је најкраћи месец. У фебруару смо имали 44% мање посета и 33,67% мање учитаних страница. Ипак у поређењу са фебруаром 2010. године приметан је значајан пораст посећености: број посета је већи за 34,13% а број учитаних страница 28,82%. Најчитанији чланак током фебруара био је чланак о светом Сави док је најчитанији кратак чланак један новитет, анегдота о љубавној авантури краља Марка коју је једним записом од заборава сачувао дијак Добре. Током фебруара наш сајт је добио и три нова чланка:

  1. Емил Борхграв
  2. Радомир Богдановић
  3. Војислав Богићевић

Поред ових, завршених, током фебруара смо радили на низу нових текстова, а верујемо да ће неки од њих у скорије време бити презентовани. Такође смо добили и две нове анегдоте, једну о запису дијака Добре о љубавној авантури Марка Краљевића а друго о дефанзивној француској војној доктрини између два светска рата. Захваљујући избору за анегдоту недеље који одржавамо на нашој Фејсбук страници читаност анегдота односно кратких чланака досегла је 14,04% укупног броја учитаних страница. До почетка марта на нашој Фејсбук страници придружило се 4.716 љубитеља историје.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported