Статистике за октобар

претходна белешка:
Статистике за септембар

следећа белешка:
Статистике за новембар

04 Nov 2011 12:50

У октобру је Историјска библиотека имала 9.991 посету и 26.591 учитану страницу, што је 24,48% посета, односно 14,38% учитаних страница више него претходног месеца. Најпосећенији чланак био је Стара српска књижевност, док је најчитанији кратак чланак био Легендарна биографија Марка Краљевића. Током октобра добили смо свега три нова чланка, о три историчарима који су писали махом о историји Црне Горе и о југословенској војној историји:

  1. Јован Томић
  2. Марко Драговић
  3. Мишо Лековић

Такође смо добили чак четири нових кратких чланака, који су тематски врло разноврсни. У питању су текстови: о једном помало морбидном обичају прављења пехара од противникове лобање, врло присутном међу народима током старог и средњег века, о једном цару који је био приморан да се скрива у мочвари, као и два са темама из југословенске историје — о концепту југословенске књижевности код Павла Поповића и o односу Милована Ђиласа према српској политичкој емиграцији. До краја октобра наша страница на Фејсбуку има 5.739 чланова а налог на Твитеру прати 18 корисника.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported