Статистике за новембар

претходна белешка:
Статистике за октобар

следећа белешка:
Статистике за децембар

01 Dec 2011 21:13

У новембру направили смо значајне помаке у односу на претходни месец — Историјска библиотека је имала 11.914 посета и 31.564 учитане странице. То је 19,25% посета и 18,70% учитаних страница више него претходног месеца што наставља тренд раста који је почео у септембру. Такође је приметан раст у односу на новембар претходне године: имамо 27,16% више посета и 16,13% више учитаних страница. Најчитанији чланак током новембра био је чланак о светом Сави док је најчитанији кратак чланак као и претходног месеца Легендарна биографија Марка Краљевића. У новембру смо објавили три нова чланка:

  1. Мировна нота Бенедикта XV (1917)
  2. Огледи из српске књижевности (књига Јована Деретића)
  3. Етиде из старе српске књижевности

Један од ових чланака, о мировној ноти Бенедикта XV, уврстили смо међу препоручене чланке. Друга два чланка су о књижевноисторијским делима и још један су допринос бољем представљању дела истакнутог српског историчара књижевности Јована Деретића на Историјској библиотеци. Током новембра добили смо и два нова кратка чланка — један се односи на љубавна писма у делима Јакова Игњатовића и књижевне узоре који су их обликовали а други је о средствима у политичком делању митрополита Василија Петровића.

Током новембра стигли смо до бројке 160.000 посетилаца. Такође, наша страница на Фејсбуку окупила је до краја новембра 5.838 љубитеља историје док наш налог на Твитеру прати 28 корисника што је чак десет нових пратилаца у односу на претходни месец.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported