ИСБИ:Пишите нам...
Ако желите да добијате повремена обавештења о новостима на Историјској библиотеци, упишите свој имејл и кликните на "Пошаљи":


Ако желите да нам укажете на неку типографску грешку, да нам нешто предложите, или да потражите савет у вези са нечим, можете то урадити путем овог онлајн формулара.

НЕМОЈТЕ:

  • Бити нељубазни или увредљиви.
  • Наручивати чланке. Уређивачи Историјске библиотеке раде добровољно и према својим интересовањима. Можете предложити неку тему, али немојте писати кратка "наређења" од пар речи типа poreklo crnogoraca na osnovu istorijskih cinjenica, србски краљеви, све о милошу обилићу, желим да знам нешто више о… и сл. јер на такве мејлове нећемо одговарати. Нико не воли да му се наређује, па не волимо ни ми.
  • Тражити пиратске линкове.
  • Ако желите нешто да нам предложите, онда то образложите, немојте нам слати кратке реченице типа имам предлог за вас, без поздрава, без икаквог објашњења и без потписа.
  • Постављати питања која захтевају дубље научно истраживање као нпр. порекло неког народа, порекло неког имена или презимена, јер ми се тиме не бавимо.

На мејлове који садрже горе наведено, нећемо одговарати.

Ваше име*
Ваш имејл*
Тема
Ваш текст*

Напомена: Поља означена астериском (*) су обавезна.

Такође нас можете контактирати путем имејла.

Ако желите да нас похвалите или критикујете, можете то учинити у нашој

Анонимни корисник (28 Feb 2013 09:15)

svaka cast samo nastavite tako

Анонимни корисник (20 Sep 2010 08:41)

Sajt je odličan, i nadasve koristan. Tekstovi su zanimljivi, pokrivaju brojne oblasti. Kad god sam na netu posetim Vaš sajt i pročitam nekoliko tekstova, što me čini baš zadovoljnom. Puno uspeha udaljem radu. S poštovanjem, Svetlana Pantić.

Анонимни корисник (16 Aug 2012 11:39)

Ето, као и већина сасвим случајно налетех на овај изузетно вредан и добар сајт. Пошто сам заљубљеник у историју, овако нешто ми је баш требало. Од сада ћу стално посећивати и читати предивне текстове које ми отварају неке нове погледе на поједине историјске догађаје и личности, а ако будем у могућности потрудићу се да дам и неки свој допринос слањем још неких текстова како би обогатили збирку.

Mare-89Mare-89 (11 Sep 2010 21:22)

Свака част! Заиста одличан сајт, са обиљем информација и за стручне људе али и за лаике. Једноствно претраживање, праве и проверене информације, одличне слике, фусноте са литературом…. ма савршено! Желим Вам да радите још више да се ширите, да имате више чланака од Википедије :), да нађете волонтере који ће вам помагати на прикупљању грађе итд. Велики поздрав из Крагујевца!!!

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported