ИСБИ:Пишите нам...
Ако желите да добијате повремена обавештења о новостима на Историјској библиотеци, упишите свој имејл и кликните на "Пошаљи":


Ако желите да нам укажете на неку типографску грешку, да нам нешто предложите, или да потражите савет у вези са нечим, можете то урадити путем овог онлајн формулара.

НЕМОЈТЕ:

  • Бити нељубазни или увредљиви.
  • Наручивати чланке. Уређивачи Историјске библиотеке раде добровољно и према својим интересовањима. Можете предложити неку тему, али немојте писати кратка "наређења" од пар речи типа poreklo crnogoraca na osnovu istorijskih cinjenica, србски краљеви, све о милошу обилићу, желим да знам нешто више о… и сл. јер на такве мејлове нећемо одговарати. Нико не воли да му се наређује, па не волимо ни ми.
  • Тражити пиратске линкове.
  • Ако желите нешто да нам предложите, онда то образложите, немојте нам слати кратке реченице типа имам предлог за вас, без поздрава, без икаквог објашњења и без потписа.
  • Постављати питања која захтевају дубље научно истраживање као нпр. порекло неког народа, порекло неког имена или презимена, јер ми се тиме не бавимо.

На мејлове који садрже горе наведено, нећемо одговарати.

Ваше име*
Ваш имејл*
Тема
Ваш текст*

Напомена: Поља означена астериском (*) су обавезна.

Такође нас можете контактирати путем имејла.

Ако желите да нас похвалите или критикујете, можете то учинити у нашој

Анонимни корисник (16 Mar 2014 13:02)

Ja ide u 5 razred a u nasoj knjizi skoro nista nepise sto treba: kao na primer-treba da odgovaramo Staru mesopotamoiju i ostale drzave Starog istoka ali u knjizi pise par recenica sto nije dovoljno da se nauci pa ako nemam neku temu odmah dodjem na ovaj sajt i tu sve pise sto mi treba i nadjem ono sto treba da ucim :) Posle nsu me pitali drugovi kako sam naucila tako puna kad u knjizi pise TAKO MALO ja sam im rekla za ovaj sajt pa sad svi idemu da ucimo istoriju na ovom sajtu !!! Ovo vam je super ideja !!! Ne samo za skolarce vec i za ostale HVALA VAM PUNOOOOOOOOOO!!!1

BrunhildaBrunhilda (15 Jun 2010 07:45)

Ovo nam je skoro stiglo na imejl:

sanja jelicic, oklahoma, tulsa( beograd)

konacno sam bogata. bogatstvo nije samo novac. vec obrazovanje i znanje. to nam VI dajete. A MOZEMO I DRUGE DA UPUTIMO DA O NANA ZNAJU VISE, DOBRO JE STO I NA ENGLESKOM PISETE.

Анонимни корисник (06 Feb 2020 14:51)

Svaka čast za sajt,slučajno sam "nabasao" na njega i oduševio se sadržajem. Mnogo mi je krivo što za Vas nisam znao ranije, jer svakom čoveku znanja željan ovaj sajt će mu biti od velike koristi.Jedina primedba za sada je ta što bi trebalo da imate bolju reklamu za Vaše postojanje, jer mislim da bi bili pravo bogastvo mnogim ljudima koji još neznaju za Vas.

Анонимни корисник (13 May 2010 21:51)

svaka Vam cast na sajtu!

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported