ИСБИ:Пишите нам...
Ако желите да добијате повремена обавештења о новостима на Историјској библиотеци, упишите свој имејл и кликните на "Пошаљи":


Ако желите да нам укажете на неку типографску грешку, да нам нешто предложите, или да потражите савет у вези са нечим, можете то урадити путем овог онлајн формулара.

НЕМОЈТЕ:

  • Бити нељубазни или увредљиви.
  • Наручивати чланке. Уређивачи Историјске библиотеке раде добровољно и према својим интересовањима. Можете предложити неку тему, али немојте писати кратка "наређења" од пар речи типа poreklo crnogoraca na osnovu istorijskih cinjenica, србски краљеви, све о милошу обилићу, желим да знам нешто више о… и сл. јер на такве мејлове нећемо одговарати. Нико не воли да му се наређује, па не волимо ни ми.
  • Тражити пиратске линкове.
  • Ако желите нешто да нам предложите, онда то образложите, немојте нам слати кратке реченице типа имам предлог за вас, без поздрава, без икаквог објашњења и без потписа.
  • Постављати питања која захтевају дубље научно истраживање као нпр. порекло неког народа, порекло неког имена или презимена, јер ми се тиме не бавимо.

На мејлове који садрже горе наведено, нећемо одговарати.

Ваше име*
Ваш имејл*
Тема
Ваш текст*

Напомена: Поља означена астериском (*) су обавезна.

Такође нас можете контактирати путем имејла.

Ако желите да нас похвалите или критикујете, можете то учинити у нашој

Анонимни корисник (02 Mar 2013 23:51)

Kategorija istorije muzike bi mogla biti zanimljiva… Kada bi bilo clanaka u njoj…

Анонимни корисник (18 Oct 2012 22:21)

Zeleo bih da pohvalim vaš web sajt, ima dosta veoma važnih informacija i dosta sadržaja edukativnog karaktera.

S poštovanjem,
Branko Milić
Web Dizajn

Mare-89Mare-89 (11 Sep 2010 21:22)

Свака част! Заиста одличан сајт, са обиљем информација и за стручне људе али и за лаике. Једноствно претраживање, праве и проверене информације, одличне слике, фусноте са литературом…. ма савршено! Желим Вам да радите још више да се ширите, да имате више чланака од Википедије :), да нађете волонтере који ће вам помагати на прикупљању грађе итд. Велики поздрав из Крагујевца!!!

Анонимни корисник (24 Jan 2011 22:35)

Kod mene ste ostavli odlican utisak. Prezadovoljan sam ovim opsirnim i korisnim informacijama. Sve pohvale na ovu stranicu!!!
Pozdravi iz Banjaluke!!

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported