ИСБИ:Пишите нам...
Ако желите да добијате повремена обавештења о новостима на Историјској библиотеци, упишите свој имејл и кликните на "Пошаљи":


Ако желите да нам укажете на неку типографску грешку, да нам нешто предложите, или да потражите савет у вези са нечим, можете то урадити путем овог онлајн формулара.

НЕМОЈТЕ:

  • Бити нељубазни или увредљиви.
  • Наручивати чланке. Уређивачи Историјске библиотеке раде добровољно и према својим интересовањима. Можете предложити неку тему, али немојте писати кратка "наређења" од пар речи типа poreklo crnogoraca na osnovu istorijskih cinjenica, србски краљеви, све о милошу обилићу, желим да знам нешто више о… и сл. јер на такве мејлове нећемо одговарати. Нико не воли да му се наређује, па не волимо ни ми.
  • Тражити пиратске линкове.
  • Ако желите нешто да нам предложите, онда то образложите, немојте нам слати кратке реченице типа имам предлог за вас, без поздрава, без икаквог објашњења и без потписа.
  • Постављати питања која захтевају дубље научно истраживање као нпр. порекло неког народа, порекло неког имена или презимена, јер ми се тиме не бавимо.

На мејлове који садрже горе наведено, нећемо одговарати.

Ваше име*
Ваш имејл*
Тема
Ваш текст*

Напомена: Поља означена астериском (*) су обавезна.

Такође нас можете контактирати путем имејла.

Ако желите да нас похвалите или критикујете, можете то учинити у нашој

Анонимни корисник (13 May 2010 14:32)

Sve je ok, samo pokrijte vise oblasti.

Oblasti se pokrivaju u zavisnosti od interesovanja naših urednika. Sajt je nama pre svega hobi, ne obaveza, tako da je svako slobodan da piše o onom što ga zanima, a ne o onom što je potrebno. Tako ćete naći na primer članke o nekim malo poznatim a zanimljivim ličnostima iz npr. srednjeg veka, ali zato nećete naći o nekim mnogo poznatijim i važnijim ličnostima 20. veka iz prostog razloga što za sada sve naše urednike više zanima srednji vek! :) Konkurs je stalno otvoren, i ko god želi da piše o oblastima u kojima smo slabo pokriveni (a i o onima u kojima smo dobro pokriveni) je dobro došao. Jedini uslov je da se bazira na proverenim izvorima i merodavnoj literaturi. :)

Анонимни корисник (15 Mar 2009 11:34)

Дивно. Већ сам вам написала и у мејлу, али ево и овако јавно. Одавно нисам видела овако леп и прегледан сајт, с дивним садржајима, са лепим фонтом, јасним упутствима, немам речи. Браво на труду и понуди. Оли

Анонимни корисник (29 Jan 2009 20:33)

Sve je savrseno odradjeno!!! Odlicno samo nastavite!!!

Puno srece!!!!!!!

Анонимни корисник (05 Jul 2011 13:07)

Редовно посећујем ову интернет страну и желим само да Вам пренесем захвалност и подршку за све ово што радите.Ово је сигурно најбољи сајт на нашем језику који за тематику има историју и желим Вам да и у будућности наставите са оваквим радом и да још више обогаћујете садржај сајта.

Синиша Спасојевић

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported