ИСБИ:Пишите нам...
Ако желите да добијате повремена обавештења о новостима на Историјској библиотеци, упишите свој имејл и кликните на "Пошаљи":


Ако желите да нам укажете на неку типографску грешку, да нам нешто предложите, или да потражите савет у вези са нечим, можете то урадити путем овог онлајн формулара.

НЕМОЈТЕ:

  • Бити нељубазни или увредљиви.
  • Наручивати чланке. Уређивачи Историјске библиотеке раде добровољно и према својим интересовањима. Можете предложити неку тему, али немојте писати кратка "наређења" од пар речи типа poreklo crnogoraca na osnovu istorijskih cinjenica, србски краљеви, све о милошу обилићу, желим да знам нешто више о… и сл. јер на такве мејлове нећемо одговарати. Нико не воли да му се наређује, па не волимо ни ми.
  • Тражити пиратске линкове.
  • Ако желите нешто да нам предложите, онда то образложите, немојте нам слати кратке реченице типа имам предлог за вас, без поздрава, без икаквог објашњења и без потписа.
  • Постављати питања која захтевају дубље научно истраживање као нпр. порекло неког народа, порекло неког имена или презимена, јер ми се тиме не бавимо.

На мејлове који садрже горе наведено, нећемо одговарати.

Ваше име*
Ваш имејл*
Тема
Ваш текст*

Напомена: Поља означена астериском (*) су обавезна.

Такође нас можете контактирати путем имејла.

Ако желите да нас похвалите или критикујете, можете то учинити у нашој

Анонимни корисник (18 Mar 2013 19:09)

све похвале и пуно топлих поздрава са жељом да наставите да ширите право знање међу србима

Анонимни корисник (05 Jul 2011 13:07)

Редовно посећујем ову интернет страну и желим само да Вам пренесем захвалност и подршку за све ово што радите.Ово је сигурно најбољи сајт на нашем језику који за тематику има историју и желим Вам да и у будућности наставите са оваквим радом и да још више обогаћујете садржај сајта.

Синиша Спасојевић

Анонимни корисник (02 Mar 2013 23:51)

Kategorija istorije muzike bi mogla biti zanimljiva… Kada bi bilo clanaka u njoj…

Анонимни корисник (06 Feb 2020 14:51)

Svaka čast za sajt,slučajno sam "nabasao" na njega i oduševio se sadržajem. Mnogo mi je krivo što za Vas nisam znao ranije, jer svakom čoveku znanja željan ovaj sajt će mu biti od velike koristi.Jedina primedba za sada je ta što bi trebalo da imate bolju reklamu za Vaše postojanje, jer mislim da bi bili pravo bogastvo mnogim ljudima koji još neznaju za Vas.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported