ИСБИ:Пишите нам...
Ако желите да добијате повремена обавештења о новостима на Историјској библиотеци, упишите свој имејл и кликните на "Пошаљи":


Ако желите да нам укажете на неку типографску грешку, да нам нешто предложите, или да потражите савет у вези са нечим, можете то урадити путем овог онлајн формулара.

НЕМОЈТЕ:

  • Бити нељубазни или увредљиви.
  • Наручивати чланке. Уређивачи Историјске библиотеке раде добровољно и према својим интересовањима. Можете предложити неку тему, али немојте писати кратка "наређења" од пар речи типа poreklo crnogoraca na osnovu istorijskih cinjenica, србски краљеви, све о милошу обилићу, желим да знам нешто више о… и сл. јер на такве мејлове нећемо одговарати. Нико не воли да му се наређује, па не волимо ни ми.
  • Тражити пиратске линкове.
  • Ако желите нешто да нам предложите, онда то образложите, немојте нам слати кратке реченице типа имам предлог за вас, без поздрава, без икаквог објашњења и без потписа.
  • Постављати питања која захтевају дубље научно истраживање као нпр. порекло неког народа, порекло неког имена или презимена, јер ми се тиме не бавимо.

На мејлове који садрже горе наведено, нећемо одговарати.

Ваше име*
Ваш имејл*
Тема
Ваш текст*

Напомена: Поља означена астериском (*) су обавезна.

Такође нас можете контактирати путем имејла.

Ако желите да нас похвалите или критикујете, можете то учинити у нашој

Mare-89Mare-89 (11 Sep 2010 21:22)

Свака част! Заиста одличан сајт, са обиљем информација и за стручне људе али и за лаике. Једноствно претраживање, праве и проверене информације, одличне слике, фусноте са литературом…. ма савршено! Желим Вам да радите још више да се ширите, да имате више чланака од Википедије :), да нађете волонтере који ће вам помагати на прикупљању грађе итд. Велики поздрав из Крагујевца!!!

Анонимни корисник (27 Jan 2011 17:23)

bas mi se svidja

Анонимни корисник (16 Jul 2011 22:26)

Napredujemo. Bravo!

BrunhildaBrunhilda (05 Nov 2009 16:30)

На мејл нам је стила следећа порука од Милене из далеког Торонта:

Oduseljena sam sajtom .Konacno nesto dobro i kvalitetno na srpskom jeziku.

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported