ИСБИ:Пишите нам...
Ако желите да добијате повремена обавештења о новостима на Историјској библиотеци, упишите свој имејл и кликните на "Пошаљи":


Ако желите да нам укажете на неку типографску грешку, да нам нешто предложите, или да потражите савет у вези са нечим, можете то урадити путем овог онлајн формулара.

НЕМОЈТЕ:

  • Бити нељубазни или увредљиви.
  • Наручивати чланке. Уређивачи Историјске библиотеке раде добровољно и према својим интересовањима. Можете предложити неку тему, али немојте писати кратка "наређења" од пар речи типа poreklo crnogoraca na osnovu istorijskih cinjenica, србски краљеви, све о милошу обилићу, желим да знам нешто више о… и сл. јер на такве мејлове нећемо одговарати. Нико не воли да му се наређује, па не волимо ни ми.
  • Тражити пиратске линкове.
  • Ако желите нешто да нам предложите, онда то образложите, немојте нам слати кратке реченице типа имам предлог за вас, без поздрава, без икаквог објашњења и без потписа.
  • Постављати питања која захтевају дубље научно истраживање као нпр. порекло неког народа, порекло неког имена или презимена, јер ми се тиме не бавимо.

На мејлове који садрже горе наведено, нећемо одговарати.

Ваше име*
Ваш имејл*
Тема
Ваш текст*

Напомена: Поља означена астериском (*) су обавезна.

Такође нас можете контактирати путем имејла.

Ако желите да нас похвалите или критикујете, можете то учинити у нашој

Анонимни корисник (29 Nov 2008 17:56)

extra ste P.S.dobile smo 5 zahvaljujuci vama

najbolji ste

Анонимни корисник (12 Oct 2012 04:12)

Хвала на дивној страници. Само тако наставите.

Драган

Анонимни корисник (20 Mar 2012 11:23)

Сајт је заиста за сваку похвалу. Чланци су одлични и веома квалитетно урађени. Међутим и једна мала замјерка, тј. сугестија која се тиче превођења. Нпр. у чланку о краљу Херменегилду стоји " Гргир Турски", што није страно српском језику, али природније је " Григорије Турски " ( свети Григорије Турски ). Ипак, још једном све похвале.

Анонимни корисник (17 Dec 2014 14:06)

Свака част на раду око сајта!

Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported