Како направити реслику?

Реслика је категорија страница преусмерења која се користе како би се појавиле слике у сајдбару са којих се преусмреава на кратке приче. Свака кратка прича има своје преусмерење. Како направити то преусмерење, тј. реслику?

  1. На картончић слике која се налази у краткој причи ставити таг _sb.
  2. Отворити нову страницу у категорији реслика са истим именом као што је име картончића (странице слике). Најефикаснији и најбезбеднији начин јесте да у свом браузеру у кућици за урл додате једно re- испред категорије slika:…. и притиснете ентер. Тако ће се аутоматски отворити нова страница у категорији reslika са истоветним називом као страница у категорији slika.
  3. На страници реслике направити преусмерење на кратку причу. Следите упутства која ће се појавити у едит прозору. Кад завршите, можете та упутства избрисати.
  4. Ако након стварања реслике, желите опет да је едитујете, у прозор за урл свог браузера напишите име странице-преусмерења коју сте направили и додајте /edit/true. Притисните ЕНТЕР и појавиће се ваше изгубљено преусмерење у едит прозору. Извршите измене и сачувајте. Кад сачувате, преусмерење ће вас аутоматски одвести на страницу на коју реслика преусмерава.
Уколико није наведено другачије, садржај ове странице је заштићен лиценцом Ауторство-Некомерцијално-Без прерада 3.0 Unported